Op 17 april 2017 brandde de bunker van onze scoutingburen volledig af.    Na onderzoek en opruimwerkzaamheden bleef er voor ons een groot gat in het hek,

omdat daar ooit hun gebouw stond. Maar wij waren volgens gemeente en verzekering geen slachtoffer, Daarbij kwam dat de gemeente er achter kwam dat ons terrein 4 meter smaller was.

Ja toen wij het kochten, hebben wij het niet nagemeten.    Het hek stond al zo. We hebben alleen samen met scouting het hek laten vervangen.

Nu in 2018 moest het hek verplaatst worden en nieuwe palen met gaas geplaatst worden.

En daar waren onze KANJERS: Jan Agterberg, Cor Bochoven, Robin van Bostelen, Peter van Bostelen, Rijndert Kalk in samenwerking met Cor van Westen, Bert en Peter van de John F. Kennedygroep hebben zij de klus vandaag geklaard. Imtiaz kwam ook nog twee uur helpen en Dave supporten. Mag op zijn bijna 80 jaar.

Peter had gisteren al een flinke start gemaakt met het grint. Vandaag is het grint verplaatst; worteldoek verwijderd en hek ver- en geplaatst.

De laatste boomstronken omgezaagd en de grote boomstam gehalveerd. Van voor naar achteren zo'n 26 m. Een hele grote klus dus.

Wij zijn trots op onze KANJERS Jan, Cor, Robin, Peter, Rijndert en oude scoutingburen Cor, Bert en Peter.                                                     Super bedankt allemaal!

Klusdag hekwerk clubhuis samen met Scouting

13 januarie 2018

Start met aanvinken van 1 foto.  

Druk op de foto links voor 1 terug en rechts voor 1 voorwaarts